Låneinfo

Hvor mye kan jeg låne?
Du kan låne fra 10 000 til 40 000 kroner.

Hvor lang er nedbetalingsperioden min?
Du kan selv bestemme løpetiden med valgfri avbetalingsperiode på opp til 72 mnd.

Må jeg stille sikkerhet for lånet?

Nei, det må du ikke. Vi stiller ikke krav om sikkerhet for lånet, og vi blander oss ikke inn i hva du bruker pengene til.

Hvordan søker jeg om å få et KlikkLån?

Du fyller ut skjemaet til høyre, så foretar vi automatisk en kredittvurdering.

Hvordan får jeg lånet utbetalt?
Når vi har godkjent søknaden din, og du har skrevet under på låneavtalen med BankID, overfører vi pengene til din konto. Hvis du ikke ønsker å skrive under lånekontrakten din med elektronisk signatur, sender vi en fysisk kontrakt til deg i posten som du skriver under på og returnerer.

Hvordan skriver jeg under med BankID?
Du får en e-post med en lenke til elektronisk signering. Deretter logger du deg inn med BankID for å få tilgang til lånekontrakten. Her kan du godkjenne avtalen og lagre en kopi av den. Deretter får vi den signerte avtalen i retur, og utbetalingen av pengene dine settes i gang.

Hvordan får jeg svar på søknaden min?
Det skjer automatisk. Når du har fylt ut låneskjemaet, får du beskjed her på nettsiden.

Er det risikabelt for meg å låne penger via KlikkLån?
Nei. Målet vårt er å tilby kontantlån under ansvarlige forhold. Når vi behandler søknaden din, legger vi derfor vekt på å sikre at du ikke ender i en økonomisk ustabil situasjon ved å ta opp et lån.

*Månedsbeløpet er beregnet på årlig nominell rente 9,90%. Termingebyr på 45 kr kommer i tillegg til månedsbeløpet ved en saldo over 1 000 kr. Fast årlig nominell rente 9,90% - 23,87%. Kontantlånavtalen kan innfries til enhver tid. Effektiv rente %. Løpetid min. 12 måneder - maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 52,85%. Samlet beløp som skal betales tilbake er kr. . Samlede kredittkostnader er kr. .

Låneeksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-. Vi foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente vi kan tilby deg..

Klikklån

I samarbeid med Thorn Norge Finans AS

Grensesvingen 9

NO-0661 Oslo

Org nr. 928150402

Kundeservice

Ring til Klikklån Tel. 21610001

Mail Klikklån info@klikklan.no